Develore – ei mitään linjastotuotantoa

Teemme jokaisen projektin mittatilaustyönä sellaiseksi, että se mahdollistaa asiakkaamme liiketoiminnan kasvun. Silloin myös me kasvamme.

Räätälit palveluksessasi

Teemme jokaisen projektin mittatilaustyönä

Minkälainen on hyvä mittatilauspuku? Se on räätälöity sinulle sopivaksi, siinä on käyttötarkoitukseen valitut parhaat materiaalit ja sitä on helppo tarvittaessa muokata.

Hyvä ohjelmisto on samanlainen. Me räätälöimme niitä.

Develore sai alkunsa vuonna 2007 turhautumisesta. Yrityksen perustajajäsenet, kokeneet koodarit, työskentelivät suuressa IT-talossa. Yrityksen osaaminen oli huippuluokkaa, mutta asiakas meinasi välillä unohtua. Suuren talon organisaatio ja prosessit tekivät projekteista jäykkiä ja raskaita.

Perustajien mieleen hiipi ajatus: voisiko asioita tehdä eri tavalla joustavammin ja ketterämmin? Niin, että asiakkaan saama arvo ja kokemus on kaiken keskellä eikä työ ole sarjatuotantoa?

Tästä kehkeytyi Develoren toiminta-ajatus, joka kantaa edelleen: teemme työmme asiakkaiden ehdoilla.

Teemme ohjelmistoja, jotka sopivat teille kuin hyvin tehty mittatilauspuku. Joskus ohjelmisto voi olla jo lähes valmis tuote, joka kaipaa vain pientä säätämistä. Joskus se voi onnistua low code -työkaluilla. Joskus se vaatii enemmän käsityötä.

Tärkeintä on saamanne hyöty, ei valittu teknologia.

Me olemme reilun tusinan työntekijän räätälijoukko. Teemme teille juuri sellaisen ohjelmiston kuin tarvitsette – emmekä mitään muuta. Jos joku asia toimii, emme lähde sitä muuttamaan.

Näin me teemme työmme

Tapamme tehdä töitä kiteytyy neljään ydinarvoomme:

 • Läpinäkyvyys: Määritämme yhdessä asiakkaan kanssa projektissa tehtävät työt. Mahdolliset lisätyöt sovitaan aina yhdessä, emme keksi itse uusia. Kerromme laskutuksen periaatteet aina selkeästi ja raportoimme tuloksista säännöllisesti. Tekemämme sovellukset ja ohjelmistot jäävät asiakkaan käyttöön ja jatkokehitettäviksi myös yhteistyömme päätyttyä.
 • Laatu: Ammattiylpeytemme on sen verran kova, että emme päästä käsistämme huonoa. Joskus se tarkoittaa sitä, että teemme vähän enemmän kuin olemme luvanneet. Varmistamme projektien onnistumisen tekemällä alkupään määrittelyn viimeisen päälle.
 • Suoraselkäisyys: Kerromme rehellisesti, jos jokin asia menee metsään. Korjaamme virheen avoimesti, emmekä piilottele sitä. Laskutamme sen, mistä on sovittu emmekä lähetä yllätyslaskuja.
 • Rentous: Emme ota itseämme liian vakavasti, vaikka teemmekin työmme viimeisen päälle. Teemme asiat työyhteisönä yhdessä, emmekä jätä ketään yksin tuleen. Meillä ei ole ylimääräisiä organisaatiotasoja ja hallintohimmeleitä. Väännämme rautalankaa niin kauan, että olemme varmoja siitä, että olet ymmärtänyt mitä puhumme. Teemme tämän kaiken sopiva pilke silmäkulmassa.
Tavoitteenamme on kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Emme tavoittele kasvupyrähdystä esimerkiksi nopeilla yritysostoilla.

Tämä asettaa meille haasteen: teemme jokaisen projektin niin, että se mahdollistaa asiakkaidemme kasvun. Silloin myös me kasvamme.

Se ei kuitenkaan ole tärkeintä, mitä me ajattelemme tekemisestämme. Asiakkaidemme kokemukset ratkaisevat.

Mitä hyötyjä asiakkaamme ovat saaneet?

Asiakkaamme ovat kokeneet saaneensa muun muassa tällaisia hyötyjä yhteistyöstämme:

 • Selkeän projektin määrittelyn ja realistiset aikataulut.
 • Ohjelmistoja, jotka mahtuvat budjettiin ja toimivat niin kuin pitääkin.
 • Uusia ideoita ja kehitystä toteutuksen lisäksi.
 • Joustavaa tekemistä asiakkaan ehdoilla.
 • Asioiden kertomista niin, että myös ei-tekniset ihmiset ymmärtävät.
 • Samat tutut ihmiset palvelevat meitä koko projektin ajan.
 • Myös vapaamuotoista ideointia.

Helsingin yliopiston eläinten hyvinvointitieteen professori Anna Valros kiteyttää kokemuksensa näin:

”Develoren tekijät ovat motivoituneita tekemään aidosti hyvää asiakkailleen. Heidän palvelunsa sopivat erityisen hyvin heille, jotka ovat lähdössä ensimmäistä kertaa ohjelmistokehityksen matkalle.”


Lue Annan asiakaskokemus täältä.

Miten on, otetaanko mittanauha esiin ja räätälöidään teille sopiva ohjelmisto?

Mittatilaustyönä tehty puku tuntuu hyvältä päällä ja se on tehty juuri sinulle sopivaksi. Me teemme ohjelmistoja samalla filosofialla.

Tutustu palveluihimme tästä.

Ota yhteyttä tästä.

Lue mitä asiakkaamme sanovat meistä tästä.

Lue minkälaista on olla meillä töissä tästä.

Haemme aina uusia, lahjakkaita osaajia - lue lisää tästä.

Develore mediassa

Miten voimme palvella sinun yritystäsi?

Otetaanko mittanauha esiin ja aletaan hommiin?

Aloita räätälöintisi täältä
Asiakkaitamme ovat mm.