Palvelut

Teemme ohjelmistokehitystä alusta loppuun ja olemme apuna konsultteina muiden projekteissa.

Mitä me teemme

Onnistuneiden projektien salaisuus on perusteellinen määrittelyvaihe

Sen avulla saamme teille parhaan arvon ja lopputuloksen.

Teemme asiakkaillemme ohjelmistokehitystä alusta loppuun.

Olemme myös mukana apureina toisten ohjelmistotalojen projekteissa. Ne antavat meille näköalapaikan alan etulinjan kehitykseen.

Palvelumuotoilu, käyttäjäkeskeinen suunnittelu

Autamme asiakkaitamme palveluiden tai ohjelmistojen suunnittelussa perehtyen tarkoin liiketoiminnan ja käyttäjien tarpeisiin - mahdollisuuksiin ja kipupisteisiin.

Käyttöliittymäsuunnittelu ja protoilu

Estetiikka on meillä tärkeä osa käytettävyyttä. Suunnittelun tulokset konkretisoituvat havainnollisissa käyttöliittymämalleissa ja nopeissa testaamiseen sopivissa prototyypeissä.

Web-kehitys

Suunnittelemamme ja toteuttamamme käyttäjäpään selainsovellukset toimivat käyttäjäystävällisesti niin työpisteellä kuin mobiilissa.

Ohjelmistoarkkitehtuuri ja teknologiakonsultointi

Autamme suunnittelemaan järjestelmän arkkitehtuurin niin, että jokainen valittu osa on tehtävään sopiva, että jokaisella osalla on selkeä rooli ja vastuut, ja että jokaiselle tehdylle valinnalle löytyy linkki liiketoimintahyötyyn. Avullamme varmistat, että järjestelmäsi arkkitehtuuri tukee liiketoimintaa, eikä toisin päin.

Järjestelmä- ja sovelluskehitys

Avullamme varmistat, että järjestelmä- ja sovelluskehitys noudattaa suunnitelmaa, ja että suunniteltuja rakennuspalikoita käytetään niin kuin niitä on tarkoitus käyttää. Käyttämämme palikat löytyvät Microsoftin ekosysteemistä.

Tekniset tiedot

Sovellusalustat ja teknologiat

Kehitämme kaikille tyypillisimmille sovellusalustoille, käyttäen yleisimpiä teknologioita Microsoftin työkalupakista.

Microsoft Azure

Microsoft Azuren avulla voidaan korvata kalliita On-premises ratkaisuja. Azuressa on laaja paletti edistyksellisiä palveluita, joilla voidaan ratkaista kimuranttejakin haasteita edullisesti ja ketterästi. Palvelut skaalautuvat niin suurelle kuormalle kuin tarvitaan.

Kertakirjautumisratkaisut (SSO)

Toteutamme perinteisesti suuritöiset ja monimutkaiset kertakirjautumisratkaisut helpommin ja nopeammin. Avain siihen on Azure AD ja AD FS, hyödyntäen hajautettuja (federoituja) identiteettejä.

Microsoft Power Platform

Power Platform mahdollistaa tehokkaat ja räätälöidyt ohjelmistoratkaisut yrityksesi sisäiseen käyttöön. Integroimme alustan jo käyttämiisi palveluihin luoden modernin ja juuri sinulle kehitetyn toimintaympäristön.

Sharepoint Online / On-Premises

Pahamaineinen SharePoint on suuressa muutostilassa moderniksi, nopeaksi ja responsiiviseksi yhteistyöalustaksi Modern UI ja SPFx -kehityksen myötä. Unohda aikaisemmat kokemuksesi, SharePoint on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan.

Web-sovelluskehitys

Suunnittelemme ja toteutamme moderneja web -sovelluksia. Valitsemme aina projektille sopivimmat teknologiat sekä työtavat. Meidän projekteissa suosituimmat teknologiat ovat olleet .Net sekä React/Angular.

API Management

Azure API Management sekä Apigee tarjoavat loistavan alustan API-rajapintojen hallinnointiin. Näiden teknologioiden avulla muodostamme API:en sekamelskasta yhtenäisen ja hallittavan kokonaisuuden.

Visual Studio · DevOps · Scrum · Microsoft Azure · SharePoint · ASP.NET, ASP.NET MVC ja ASP.NET · Web API · Xamarin · Windows Communication Foundation (WCF) · TypeScript · AngularJS · jQuery · Bootstrap · Windows Presentation Foundation (WPF) · Model View Viewmodel (MVVM) · C# · Pipelines · CI/CD · CDN · DVD · ARM templates · React · OAuth · OpenID · REST · Office 365 · Fluent ·  ASP.NET · UWP · AC/DC · Node.js · CDN · WebAPI · ES6 · Styled components · Sass · AAD B2B · AAD B2C · MFA · SSO · SPFx · SQL · .NET Core · GULP · WebPack · Onhan noita;)

Develore on kokenut ohjelmistoyritys, joka toimii ketterin keinoin asiakkaan kumppanina. Heitä meille haaste, niin hoidamme homman – takuulla!

Ota yhteyttä etänä, tai tule paikan päälle!

Pasi Torri
CEO, Partner
pasi.torri@develore.com
+358 50 409 8672

Aloita räätälöintisi täältä